31 mrt: Centrale training

Op zondag 31 maart 2019 organiseert SOGO BUDO weer een centrale training voor de disciplines Kobudo, Ju-Jutsu (Yoseikan) en Karate. De training is bij Budo Academy Physical in Ede (Vening Meineszstraat 7) en is toegankelijk voor alle graden.

Om de kwaliteit van bewegen te ontwikkelen en te waarborgen organiseren we een aantal keer per jaar centrale trainingen voor alle disciplines en alle graden. Soms trainen alle disciplines afzonderlijk, maar dit maal komen de disciplines in carrousel vorm voorbij. Dat betekent dat je alle drie de trainingen kunt volgen. Op de centrale trainingen zal de all-round visie van waaruit gewerkt wordt steeds nadrukkelijk toegelicht worden. Doordat alle disciplines vanuit eenzelfde visie gedoceerd worden, werkt dit verhelderend, verbredend en verdiepend. Door op deze manier met elkaar te trainen en kennis en kunde uit te wisselen, kunnen we landelijke het niveau verbeteren.


Centrale training senioren voor de disciplines Kobudo, Karate, Ju-Jutsu en Ne Waza.
09.00-10.00 Kobudo
10.00-11.30 Karate, Ju-Jutsu, Ne Waza (carrousel)

De training wordt gegeven door Edgar Kruyning, John de Boer, Marco Querreveld en Mario Nooijen.
Deelname kost € 5,- voor leden en € 15,- voor niet leden. Alle stijlen en graduaties zijn welkom. Opgeven vooraf is niet nodig,

25 mei: Centrale training

Op zaterdag 25 mei 2019 organiseert SOGO BUDO weer een centrale training voor de disciplines Kobudo, Ju-Jutsu (Yoseikan) en Karate. De training is bij Budo Academy Physical in Ede (Vening Meineszstraat 7) en is toegankelijk voor alle graden.
De training is van 11.00-13.00. Meer info over de invulliing van de training volgt later

Deelname kost € 5,- voor leden en € 15,- voor niet leden. Alle stijlen en graduaties zijn welkom. Opgeven vooraf is niet nodig,

13 jul: Landelijke examens voor 1e kyu en hoger (onder voorbehoud)

** DATUM ONDER VOORBEHOUD **

 

Binnen SOGO BUDO worden de examens voor 1e kyu en hoger voor alle disciplines 2x per jaar landelijk afgenomen. Dit maal is dat op zaterdag 13 juli van 11:00-14:00 in de Sogo Budo Hombu dojo in Ede (Vening Meineszstraat 7). Familie en vrienden zijn natuurlijk van harte uitgenodigd om te komen kijken. 

Sogo Budo adviseert mogelijke kandidaten om in de periode voor het examen aan zoveel mogelijk centrale trainingen deel te nemen. Inschrijven is mogelijk via een online inschrijfformulier. De inschrijving sluit twee weken voor het examen. De kosten voor het examen bedragen:

  • € 20,- voor 1e kyu
  • € 50,- voor 1e of 2e dan
  • € 65,- voor 3e dan en hoger
  • € 25,- voor een herexamen 

 De examen eisen per discipline en de procedure rondom het examen zijn te vinden onder het menu Activiteiten.