Wedstrijden Voorschoten druk bezocht

Op zondag 13 maart waren er bij Budocentrum Junansei in Voorschoten wedstrijden Jeugd Ju-Jutsu. Er waren 34 deelnemers uit Voorschoten, Wassenaar, Leiden en Leidschendam. De wedstrijden bestonden uit 3 verschillende ronden: staand met bokshandschoenen, scheenbeschermers en helm, op de grond en met stokken.

Het niveau van de deelnemers was erg verschillend. Sommigen hadden pas een paar lessen gehad en wilden toch graag meedoen, anderen trainen al wat langer en hadden al diverse keren deelgenomen. Ook qua leeftijd was er veel verschil. De jongste deelnemer was 6 jaar oud en de oudste 15 jaar. We hebben zoveel mogelijk geprobeerd om de deelnemers in te delen op gewicht, ervaring en leeftijd.

Dankzij de vele vrijwilligers waren er maar liefst drie wedstrijdmatten, waar de wedstrijden tegelijk plaats vonden. We hebben hele mooie en spannende wedstrijden gezien! Het was erg leuk om te zien hoe de deelnemers probeerden om de verschillende technieken die we in de lessen behandeld hebben toe te passen in de wedstrijden. Uiteindelijk gingen alle deelnemers met een prijs naar huis.

We zijn erg trots op alle deelnemers die allemaal erg hard hun best hebben gedaan en er zulke mooie wedstrijden van gemaakt hebben!! Ook zijn wij alle vrijwilligers erg dankbaar, want zonder jullie was dit niet mogelijk geweest!!